Tekijät ja yhteystiedot


Kolikot.com- ja Setelit.com-sivustot ovat riippumattomia emmekä edusta mitään tiettyä tahoa. Sivuston sisältöön liittyvissä yleisissä asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info (a) kolikot.com. Yhteydenottoon voit käyttää myös palautelomaketta.

Sivustoja ylläpitää seuraavista yksityishenkilöistä koostuva tiimi:

Tomi Salmi
tomi.salmi (a) kolikot.com
040 740 2874
Sivuston tekniseen toteutukseen ym. liittyvät asiat.
Tuukka Petäkoski
tuukka.petakoski (a) kolikot.com
Jukka Helminen
jukka.helminen (a) kolikot.com


Lähdemateriaalit


Kirjallisuuslähteet:

  • Borg, Erkki: Suomessa käytetyt rahat
  • Holmasto: Rahat ja setelit 1811–1999 ja 1811–2008
  • SNY: Suomen rahahinnastot 2005 ja 2008
  • Viitala, Onni: Suuri suomalainen setelikirja 2001

ks. Artikkeli "Numismaattinen kirjallisuus"Vastuut ja oikeudet


Kaikki sivustolla esitetty tieto pyritään tarjoamaan mahdollisimman virheettömänä ja oikeana. Emme silti pysty takaamaan kaikkien tietojen 100 % paikkansapitävyyttä, emmekä ota vastuuta mahdollisista virheistä. Jos huomaat tiedoissa puutteita tai virheitä, ilmoitathan siitä meille.

Setelit.comin tuottama aineisto on tekijänoikeuksien alaista, eikä sen osittainenkaan kopioiminen muuhun kuin omaan yksityiskäyttöön ilman lupaa ole sallittua.

Käytetty kuvamateriaali on Setelit.comin omaa. Muutamia kuvia on saatu myös sivustojen ylläpitoon kuulumattomilta yksityishenkilöiltä. Kolikosta tai setelistä otetun jäljennöksen käyttö on sallittua ”sellaisiin tarkoituksiin kuin valokuvat, piirrokset, maalaukset, muut kuvat ja elokuvat jos kuva on aivan samanlainen ja se ei vahingoita eikä horjuta euron kuvaa” -- ”niin kauan kun kuvaa ei voida tulkita maksuvälineeksi” (EKP).
Valid XHTML 1.0 Strict