Tekijät ja yhteystiedot


Kolikot.com- ja Setelit.com-sivustot ovat riippumattomia emmekä edusta mitään tiettyä tahoa. Sivuston sisältöön liittyvissä yleisissä asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info (a) kolikot.com.

Sivustoja ylläpitää seuraavista yksityishenkilöistä koostuva tiimi:

Tomi Salmi
tomi.salmi (a) kolikot.com
040 740 2874
Sivuston tekniseen toteutukseen ym. liittyvät asiat.
Tuukka Petäkoski
tuukka.petakoski (a) kolikot.com
Jukka Helminen
jukka.helminen (a) kolikot.com


Lähdemateriaalit


Kirjallisuuslähteet:

  • Borg, Erkki: Suomessa k√§ytetyt rahat
  • Holmasto: Rahat ja setelit 1811–1999 ja 1811–2008
  • SNY: Suomen rahahinnastot 2005 ja 2008
  • Viitala, Onni: Suuri suomalainen setelikirja 2001

ks. Artikkeli "Numismaattinen kirjallisuus"Vastuut ja oikeudet


Kaikki sivustolla esitetty tieto pyrit√§√§n tarjoamaan mahdollisimman virheett√∂m√§n√§ ja oikeana. Emme silti pysty takaamaan kaikkien tietojen 100 % paikkansapit√§vyytt√§, emmek√§ ota vastuuta mahdollisista virheist√§. Jos huomaat tiedoissa puutteita tai virheit√§, ilmoitathan siit√§ meille.

Setelit.comin tuottama aineisto on tekijänoikeuksien alaista, eikä sen osittainenkaan kopioiminen muuhun kuin omaan yksityiskäyttöön ilman lupaa ole sallittua.

K√§ytetty kuvamateriaali on Setelit.comin omaa. Muutamia kuvia on saatu my√∂s sivustojen yll√§pitoon kuulumattomilta yksityishenkil√∂ilt√§. Kolikosta tai setelist√§ otetun j√§ljenn√∂ksen k√§ytt√∂ on sallittua ¬Ēsellaisiin tarkoituksiin kuin valokuvat, piirrokset, maalaukset, muut kuvat ja elokuvat jos kuva on aivan samanlainen ja se ei vahingoita eik√§ horjuta euron kuvaa¬Ē -- ¬Ēniin kauan kun kuvaa ei voida tulkita maksuv√§lineeksi¬Ē (EKP).
Valid XHTML 1.0 Strict